CIM D’ÀLIGUES

Els Joanets i Percolets hem anat d’excursió al Cim d’Àligues i hem descobert i après un munt de coses.

Ens han explicat que les aus rapinyaires es caracteritzen pel seu bec ganxut i les urpes fortes i esmolades amb les quals cacen les preses. D’aus rapinyaires en trobem de nocturnes com l’òliba, el mussol i el duc, i de diürnes com l’àliga, el falcó, el voltor i el milà.

També hem vist en directe el vol d’algunes aus rapinyaires. Ha estat molt emocionant!

Si accediu a l’enllaç de la galeria, podreu veure més fotografies.

EL CICLE INICIAL CELEBRA LA PRIMAVERA

Dimecres, els alumnes de primer i segon vam anar d’excursió al Parc de les Olors, situat a Santa Eulàlia de Ronçana, per celebrar la primavera. Vam dur a terme quatre activitats per conèixer els usos medicinals, culinaris i aromàtics de diferents plantes. 

Us deixem un recull de fotografies de la jornada al Drive.

VISITEM LA BIBLIOTECA DEL VAPOR VELL

Joanets i Percolets hem visitat la Biblioteca del Vapor Vell. La Neus, una de les bibliotecàries, ens ha explicat el seu funcionament i prestacions. Després hem tingut una estona per llegir, mirar llibres lliurement i agafar-ne en préstec.

Podeu veure més fotografies al Drive.

SORTIDA AL MNAC

El passat divendres 23 d’octubre vàrem anar al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Allà ens vam poder endinsar en una visita al Bestiari, on ens vàrem apropar al context cultural del Romànic a través de la representació de les figures d’animals.

Podeu veure més imatges de la sortida al Drive.

ESPANYA INDUSTRIAL

El divendres 9 d’octubre tot passejant vam anar al parc de l’Espanya Industrial per treballar els materials i passar una bona estona a l’aire lliure amb els nostres companys i companyes. Els Joanets i Percolets vam observar l’entorn i després vam classificar i anotar a la llibreta els elements que vèiem i trobàvem al parc segons si eren elements naturals o artificials. 

Ens ha agradat sortir fora de l’escola i esperem tornar-ho a repetir ben aviat!