PRIMER DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

Aquest matí hem arribat al Molí de la Riera amb un sol radiant. Ens han presentat els monitors i monitores i hem anat al bosc a escoltar la llegenda de l’ermità. Tot seguit, ens hem organitzat en tres grups i hem fet xapes amb el nostre nom. 

Més tard, hem fet el primer àpat a la casa de colònies, uns macarrons boníssims.

A la tarda, hem fet la descoberta i l’estudi del riu Ges. Hem observat els vertebrats i petits invertebrats que donen vida al riu. Un pam d’aigua és suficient per copsar quanta vida s’amaga sota les aigües. I, la veritat, és que hem trobat molts éssers! Un cop els hem vist els hem deixat a l’aigua altra vegada. Hem tornat a la casa pel riu. Ha estat tota una aventura, inoblidable, plena de riures.

I, finalment, el moment més esperat, instal·lar-nos a les habitacions! Després hem pogut jugar i gaudir d’un bon sopar, on plegats hem cantat al Bernat la cançó d’aniversari. Avui ha fet vuit anys. 

Aquesta nit ens espera un joc amb les llanternes i un foc de camp on gaudir de grans històries. 

Podeu veure la galeria del dia d’avui al Drive.