SEGON DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

Avui ens hem despertat ben d’hora al Molí de la Riera. Hem agafat forces esmorzant molt bé pel dia complet que ens esperava. Hem començat amb una gimcana que ens ha ajudat a conèixer els oficis, les eines i la vestimenta dels pastors, torners, llenyataires i esquellers que vivien fa més de 100 anys a la Vall del Ges.

A la tarda hem fet la descoberta i l’estudi del riu Ges. Hem observat els vertebrats i petits invertebrats que donen vida al riu. Un pam d’aigua és suficient per copsar quanta vida s’amaga sota les aigües. I, la veritat, és que hem trobat molts éssers, fins i tot, un tritó! Un cop els hem vist els hem deixat a l’aigua altra vegada i hem tornat cap a casa riu avall. Ha estat tota una aventura, inoblidable, plena de riures.

Per concloure el dia hem fet el sopar de gala, el joc de nit amb lot i la discoteca.

Podeu veure més fotografies al Drive.