ÚLTIM DIA ABANS DE LES VACANCES DE NADAL

Avui ha estat un dia molt i molt emocionant!

Al matí hem cantat la nadala que hem treballat des de música al pati de l’escola. A continuació, amb les mateixes ganes de sempre de menjar xocolata i coca, hem fet la xocolatada a la nostra pròpia classe, i, més tard, hem pogut compartir amb els companys de secundària un Meet on hem intercanviat el regal que ens havíem preparat mútuament.

A la tarda, com ja és tradició, hem fet cagar el Tió. Aquest any, a més a més de jocs i materials per a la classe, ens ha portat gomes de saltar, cordes i guixos per quan fem pati al carrer.

També us volem fer saber que aquest curs el monogràfic de Nadal ha girat entorn el Premi Nobel de la Pau concedit al programa mundial dels aliments. Per prendre consciència sobre la fam i el malbaratament hem elaborat uns cartells i els hem penjat al menjador. Si els voleu veure podeu entrar al Drive i fer el tafaner. Allà mateix trobareu un petit recull de fotografies dels darrers dies.

Processed with MOLDIV