COOPERA

Enguany el monogràfic de Nadal parla del cooperativisme, és a dir, el moviment, la ideologia i un conjunt d’idees relatives a les cooperatives. Cada cicle ha concretat aquesta idea en una iniciativa diferent. En el cas de Cicle Inicial, ens hem endinsat en un projecte que ens queda molt a prop: l’escola! Hem parlat amb un dels directors de l’escola, en Lluís, que ens ha explicat moltes coses: des de la història i els objectius de la cooperativa, l’espai on està ubicada (el poble IM, els inicis a la masia…) i algunes curiositats.

En paral·lel a l’aula també hem treballat el tema. Hem recollit les nostres conclusions en unes diapositives. Després les hem compartit amb tota l’etapa i les famílies creant uns codis QR.

I per posar la cirereta al pastís, hem après una nadala ben divertida sobre el fet de cooperar.

Acomiadem el primer trimestre de la manera més festiva possible. Hem cantat, hem dansat i hem compartit bones estones junts. Des de música hem preparat la nadala “Nit de Reis” que hem mostrat als companys d’etapa al pla de joc. També hem cantat plegats la nadala “Coopera”. 

Per agafar forces i combatre el fred, hem gaudit d’una experiència gastronòmica de primera: la clàssica xocolatada de la IM! Per llepar-se’n els dits!

Els companys i companyes de l’E.S.O ens han fet arribar una petita sorpresa i per finalitzar la jornada nadalenca, hem cagat el Tió, que com sempre, ha fet un molt bon paper.

Molt bones festes!