Ja som Follets Invencibles

La setmana passada va estar farcida de sorpreses!

Divendres vam rebre el missatge dels follets que ens anunciava que durant el cap de setmana es reunirien per deliberar si mereixíem tenir el diploma que ens reconeix que formem part del Club dels Follets Invencibles. Aquest matí hem rebut la resposta, han arribat a l’escola els diplomes.
Ja som Follets Invencibles!!

Trobareu les fotos al drive.

TERCER DIA CONVIVIM

Aquest matí el repte que ens ha proposat el Cap dels Follets ha estat demostrar les nostres habilitats manuals, creatives i corporals. 

Com a última prova ens ha reptat a ser autèntics supervivents. Hem construït unes magnífiques cabanes. 

Ara ja podem formar part del Club dels Follets Invencibles. 

Trobareu les fotografies al Drive.

SEGON DIA CONVIVIM

Avui hem superat el repte de natura.

Hem interactuat amb diferents animals tant de granja com exòtics, hem fet mantega i a la tarda hem pogut gaudir d’un circuit de ponts i tirolines.

Hem passat un gran dia. 

Trobareu les fotografies al Drive.

PRIMER DIA CONVIVIM

Ahir vàrem rebre un missatge molt emocionant. El cap dels follets ens va proposar passar un seguit de proves per formar part del Club dels Follets Invencibles. 

Avui, per començar, ens han regalat un tast de jocs tradicionals al parc de l’Espanya Industrial. Després de gaudir molt d’aquest matí, hem trobat el segon missatge. El repte d’aquesta tarda ha estat una desfilada de davantals i demostrar que som uns grans xefs. 

Aquesta nit, després de fer una gimcana per l’escola i sopar les pizzes hem rebut el quart missatge. Demà anirem d’excursió per superar el repte de natura!!

Trobareu les fotografies al Drive.