OBRIM

Després de molt de temps, a la fi, hem tornat a gaudir de la companyia de les famílies en l’OBRIM d’aquesta setmana. Ha estat magnífic sentir altra vegada que les portes de l’escola s’obrien i, alumnes, mestres i famílies ens reuníem per compartir una bona estona. Aquesta vegada hem ensenyat els nostres pollets i gallines, els hem observat en directe i hem pogut explicar en primera persona les activitats que hem dut a terme del projecte del galliner. Ens ha agradat veure com els petits xerraven i explicaven amb entusiasme experiències i curiositats i, com els grans, els escoltàveu i els hi preguntàveu per diverses coses.

Esperem tenir-vos de tornada ben aviat!

Podeu veure més fotografies al Drive.

HAN ARRIBAT ELS OUS!

Aquest segon trimestre, continuarem estudiant les característiques i les diferències entre les aus, com es reprodueixen, on viuen i tots els possibles interrogants que vagin sorgint.

Avui hem posat els ous fecundats a la incubadora i farem el seguiment fins al naixement dels pollets. Estem molt emocionats!!!

Volem agrair a la Granja Avícola Torres que ens ha fet arribar 12 ous fecundats de pota blava, una espècie molt preuada i amb indicació geogràfica protegida del Prat.

Per cert! Us hem afegit fotografies al Drive de moments viscuts al galliner aquest segon trimestre!

TENIM ELS PRIMERS OUS

Per cert! Els que ens seguiu a Twitter ja ho sabreu, però per a la resta, informar-vos que les nostres gallines han post els primers ous. Hem fet les nostres hipòtesis, però encara no tenim clar quina o quines gallines són les protagonistes de la posta.

Teniu fotografies nostres al galliner penjades al Drive.

HAN ARRIBAT LES GALLINES!

Els Joanets i els Percolets disposem d’un espai a la terrassa habilitat per ser un galliner. Entre tots hem estat investigant les característiques d’aquest espai i hem decidit que volíem tenir gallines.

Avui han arribat les 4 gallines que vam encomanar. Vam decidir aquesta xifra després de mesurar el galliner i representar l’espai que ocupaven les gallines. Som conscients que n’hi caben moltes més, però nosaltres volem vetllar perquè estiguin bé i se sentin a gust.

Ha estat una sorpresa veure que són de 4 races diferents.