Han arribat els ous fecundats!

Aquest segon trimestre, continuarem estudiant les característiques i les diferències entre les aus, com es reprodueixen, on viuen i tots els possibles interrogants que vagin sorgint.

Ahir vam posar els ous fecundats a la incubadora i farem el seguiment fins al naixement dels pollets. Estem molt emocionats i emocionades! Quina aventura!

En un dels ous vam poder observar la gallada. És una taca blanquinosa que ens permet saber si un ou està fecundat o no.

Volem agrair a la Granja Avícola Torres que ens ha fet arribar 12 ous fecundats de pota blava, una espècie molt preuada i amb indicació geogràfica protegida del Prat.

Us mantindrem informades famílies!

TENIM ELS PRIMERS OUS

Quina notícia!

Avui els Joanets i els Percolets hem pujat al galliner, com de costum, a donar aigua i menjar a les gallines. Però, ens hem endut una bona sorpresa! Hem descobert que les nostres gallines han post els primers ous. Hem fet les nostres hipòtesis, però encara no tenim clar quina o quines gallines són les protagonistes de la posta.

Us mantindrem informats!

Han arribat les gallines!

Els Joanets i els Percolets disposem d’un espai a la terrassa habilitat per ser un galliner. Entre tots hem estat investigant les característiques d’aquest espai i hem decidit que volíem tenir gallines.

Avui han arribat les 4 gallines que vam encomanar. Quina emoció! Vam decidir aquesta xifra després de mesurar el galliner i representar l’espai que ocupaven les gallines. Som conscients que n’hi caben moltes més, però nosaltres volem vetllar perquè estiguin bé i se sentin a gust.

Ha estat una sorpresa veure que són de quatre races diferents!