TERCER DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

De bon matí, ben d’hora, ben d’hora, hem fet les motxilles i hem començat el dia amb un bon esmorzar: xocolata desfeta, fartons…

Amb les piles carregades, hem vist i descobert per equips, diferents aspectes de l’entorn de la casa de colònies. Reptes, enigmes i preguntes ens han permès posar-nos a prova, per saber quin equip és el que millor descobreix l’entorn natural de la Vall de Ges.

A la tornada a la casa de colònies, les cuineres ens estaven esperant amb una paella d’arròs amb verduretes, mandonguilles i gelat.

Ens acomiadem del Molí de la Riera. Han estat unes colònies fantàstiques que ens han deixat un grapat de records i d’anècdotes. Ens ho hem passat la mar de bé!

Podeu veure la galeria de fotos al Drive.

SEGON DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

Avui ens hem despertat ben d’hora al Molí de la Riera. Hem agafat forces esmorzant molt bé pel dia complet que ens esperava. A més, hem fet taitxí per activar-nos i, a continuació, hem començat amb una gimcana que ens ha ajudat a conèixer els oficis, les eines i la vestimenta dels pastors, torners, llenyataires i esquellers que vivien fa més de 100 anys a la Vall del Ges.

A la tarda hem vist i descobert com funciona un molí fariner d’aigua i hem mòlt cereals per fer farina. En acabat, hem elaborat les nostres pròpies galetes. 

Per concloure el dia hem fet el sopar de gala on hem pogut celebrar l’aniversari de l’Arlet, el joc de nit amb lot i la nit de ballaruga.

Podeu veure més fotografies al Drive.

PRIMER DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

Aquest matí hem arribat al Molí de la Riera amb un sol radiant. Ens han presentat els monitors i monitores i hem anat al bosc a escoltar la llegenda de l’ermità. Tot seguit, ens hem organitzat en tres grups i hem fet xapes amb el nostre nom. 

Més tard, hem fet el primer àpat a la casa de colònies, uns macarrons boníssims.

A la tarda, hem fet la descoberta i l’estudi del riu Ges. Hem observat els vertebrats i petits invertebrats que donen vida al riu. Un pam d’aigua és suficient per copsar quanta vida s’amaga sota les aigües. I, la veritat, és que hem trobat molts éssers! Un cop els hem vist els hem deixat a l’aigua altra vegada. Hem tornat a la casa pel riu. Ha estat tota una aventura, inoblidable, plena de riures.

I, finalment, el moment més esperat, instal·lar-nos a les habitacions! Després hem pogut jugar i gaudir d’un bon sopar, on plegats hem cantat al Bernat la cançó d’aniversari. Avui ha fet vuit anys. 

Aquesta nit ens espera un joc amb les llanternes i un foc de camp on gaudir de grans històries. 

Podeu veure la galeria del dia d’avui al Drive.