TERCER DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

De bon matí, ben d’hora, ben d’hora, hem fet les motxilles i hem començat el dia amb un bon esmorzar: xocolata desfeta, fartons…

Carregades les piles hem marxat xino-xano cap a l’Ermita de Sant Roc. Un cop allà, ens han llegit la carta que l’ermità ens ha deixat per a nosaltres i hem realitzat un joc de pistes.

A la tornada a la casa de colònies, les cuineres ens estaven esperant amb una paella d’arròs amb verduretes, mandonguilles i gelat.

Ens acomiadem del Molí de la Riera. Han estat unes colònies fantàstiques que ens han deixat un grapat de records i d’anècdotes. Ens ho hem passat genial!

Podeu veure la galeria de fotos al Drive.

SEGON DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

Avui ens hem despertat ben d’hora al Molí de la Riera. Hem agafat forces esmorzant molt bé pel dia complet que ens esperava. Hem començat amb una gimcana que ens ha ajudat a conèixer els oficis, les eines i la vestimenta dels pastors, torners, llenyataires i esquellers que vivien fa més de 100 anys a la Vall del Ges.

A la tarda hem fet la descoberta i l’estudi del riu Ges. Hem observat els vertebrats i petits invertebrats que donen vida al riu. Un pam d’aigua és suficient per copsar quanta vida s’amaga sota les aigües. I, la veritat, és que hem trobat molts éssers, fins i tot, un tritó! Un cop els hem vist els hem deixat a l’aigua altra vegada i hem tornat cap a casa riu avall. Ha estat tota una aventura, inoblidable, plena de riures.

Per concloure el dia hem fet el sopar de gala, el joc de nit amb lot i la discoteca.

Podeu veure més fotografies al Drive.

PRIMER DIA AL MOLÍ DE LA RIERA

Aquest matí hem arribat al Molí de la Riera amb un sol radiant. Ens han presentat els monitors i hem anat al bosc a escoltar la llegenda de l’ermità. Tot seguit, ens hem organitzat en tres grups i hem fet xapes amb el nostre nom.
Hem fet el primer àpat a la casa de colònies, uns macarrons boníssims. A la tarda hem vist i descobert com funciona un molí fariner d’aigua i hem molt cereals per fer farina. En acabat, hem elaborat les nostres pròpies galetes. I, finalment, el moment més esperat, instal·lar-nos a les habitacions! Aquesta nit ens espera un joc amb les llanternes i un foc de camp on gaudir de grans històries.

Podeu veure la galeria del dia d’avui al Drive.